Dadara

Dadara's artistieke ontwikkeling is een fascinerende reis, ontsprongen aan de Amsterdamse house-cultuur eind jaren tachtig. Flyers, platenhoezen en crying baby-speakers markeerden de start van een indrukwekkende carrière als ideeënbedenker, cartoonist en schilder. Na de eeuwwisseling richtte Dadara zich meer en meer op extravagante installaties en performances in de publieke ruimte. Met zijn Mandalara’s kijkt Dadara weer naar binnen, op zoek naar orde in een veranderende wereld. Alle ...read more
2017 Sep 30 - Oct 21
Open your Mind - So we can use your data
Dadara's artistieke ontwikkeling is een fascinerende reis, ontsprongen aan de Amsterdamse house-cultuur eind jaren tachtig. Flyers, platenhoezen en crying baby-speakers markeerden de start van een indrukwekkende carrière als ideeënbedenker, cartoonist en schilder. Na de eeuwwisseling richtte Dadara zich meer en meer op extravagante installaties en performances in de publieke ruimte.
Met zijn Mandalara’s kijkt Dadara weer naar binnen, op zoek naar orde in een veranderende wereld.

Alle hoogtepunten van Dadara's artistieke carrière in een luxe hardcover boek van 196 pagina's. Van de crying baby speaker tot de enorme installaties tijdens het Burning Man festival in Nevada, USA.

Gesigneerde versie bij voorintekening
Bij voorintekening kost het boek slechts €35,- i.p.v. €45,- en zal Dadara jouw exemplaar bovendien persoonlijk signeren. Voorintekenen doe je op www.dadarabook.com.